Välj en sida

Kort om FotoTrion

Detta är FotoTrion.

Lite om våra bakgrunder.

Lilynette

Annie

Roy

Lilynette

Info Lilynette:

Fotografi har varit mitt intresse sedan många år och det har bara vuxit med tiden. Nu jobbar jag heltid som fotograf och startade mitt företag 2012. Håller mig alltid uppdaterad inom mitt område och går regelbundet på kurser runt om i Europa.

Älskar att fotografera människor, bröllop, gravida, bebis, modell, boudoir, evenemang och produktbilder.

Jag är baserad i Sverige, min andra plats Filippinerna. Men jag reser över hela världen. Jag skulle gärna vara en del av din / er speciella dag!

LynethPhotoshoot (LPS) har professionell utrustning och även egen studio.
Erbjuder också layout / print till “Rollup” -storlek till exempel 200 * 85 cm.
Vi gör också layout / tryck “Bordstativ Sherpa SoHo” med A4-paneler.
Även design / layout för produktbroschyrer / kataloger med foto som vi tar innan.

Vi har nu också professionell “storformat” skrivare och kan även “kall laminera” bilder på upp till dessa storlekar.

Andra saker som LPS kan hjälpa dig med är att skapa / bygga webbplatser, bygga med Premium-teman.

Mitt företag är registrerat för F-skatt
LynethPhotoshoot är också medlem i Ängelholms Näringsliv.
LynethPhotoshoot är medlem i “Svenska föreningen för Professionella Fotografer” (SFF).

Annie

Info Annie:

Jag är konstfotograf och använder ofta mig själv som modell när jag gestaltar upplevelser, känslor, drömmar och stämningar. För att lyfta bilderna från en strikt personlig till en mer abstrakt nivå arbetar jag gärna med sagolika och surrealistiska detaljer.

Jag vill gärna att mina bilder ska stimulera betraktarens fantasi, kreativitet, lust och förmåga att tänka i nya banor. Jag hoppas också att de ska innehålla element av igenkänning, och kunna inspirera till att man bearbetar egna upplevelser och erfarenheter. Vissa av mina bilder kanske bara lockar fram ett skratt – och det är gott så!

För mig är bildbehandlingen en lika viktig del av skapandet som fotograferingen. Många av mina bilder består av flera fotografier som jag har kombinerat samman och redigerat på olika sätt i Photoshop.

Jag är medlem av Svenska Konstnärsförbundet.

Roy

Info Roy:

Mitt namn är Roy Andersen. Jag är äventyraren och naturfotografen med speciell förkärlek för den färgrika arkitektoniska mångfalden hos de minsta varelser i den tropiska naturen som jag oftast fotograferar med makroobjektiv.

Mina objekt är en utmaning att fånga på bild då de oftast är välkamouflerade och svåra att hitta.
Min äventyrslystnad har fört mig till ca 50 olika länder där jag har kommit nära både natur, kultur och olika etniska grupper. Jag har bl. a. vandrat i Himalaya, blivit jagad av noshörningar i Chitwan Nationalpark i Nepal, dykt under isberg på Grönland, åkt balsaflotte och tältat i Amazonas-området samt sett jaguarer, tapirer och kapybaror från nära håll.

2004 – 2014 bodde jag i Argentina. Där var jag aktiv medlem i Cordobas fotoklubb och deltog i utställningar och bildspel. Under dessa år gjorde jag flera resor till bl.a. Amazonasområdet i Bolivia och Ecuador.
När jag var i Bolivia besökte jag flera nationalparker, däribland Madidi och Amboro Nationalpark. San José fick jag också uppleva den årliga festen, Fiesta patronal, en katolsk högtid som har införlivats i ursprungsbefolkningens traditioner.

I Ecuador levde jag tillsammans med Shiwar-folket och var delaktig i deras vardag.
Jag var bl. a. med på deras jakt på viltsvin, apor och fåglar där de använder giftpilar.
Ambitionen med mitt fotografiska arbete är inte bara att synliggöra det vackra och speciella i djungelns minsta varelser utan också att bidra till att öka medvetenheten om deras betydelse i det naturliga kretslopp som störs av bl. a. skogsskövling och andra ingrepp i regnskogens ekosystem.

I Costa Rica besökte jag t.ex. Barnens Regnskog som grundades 1987 av läraren Eha Kern i Fagervik i Sverige och som med tiden blev en stor internationell organisation med syftet att köpa mark för att bevara regnskogen och dess artrikedom. I samband med ett av mina fotoprojekt i Kambodja samarbetar jag med miljöorganisationen Mother Nature som jobbar för bevarandet av naturens mångfald i regnskogen i Cardamom Mountains.

Min senaste resa gick till New Zealand där jag hade turen att kunna resa runt till till olika naturreservat både på Nord och Sydön en fantastisk fin resa med mycket naturupplevelser.